Sügisel sai käidud Lätis Kapteni Restoranis
seal oli ärilõuna (business lunch),
toodi lauda mida täna oli, teenindati kuninglikult,
korduvaid sööke seal väga polnud, jooksvalt seda mida pakuti
just seda sõimegi.
Ma pole aastaid kokanud, no teeme proovi
piilun netist erinevaid menüüsid ja ikka teen omasoodu.
Loodus pakub imelisi ande, märka, nopi, küsi, uuri.
Nii mu viimasel ajal instagrammis toidu pildidki on ilmunud.
Iga söök polegi nii imeliselt maitsenud,
aga sellest me ei hooli, sööme, loome, meisterdame edasi.
Olen nii tänulik, kes mulle nõu ja inspiratsiooni lisaks annavad.
Tänane naadi ja nõgesesupp, tükeldasin sisse kikkerherne jahuga tehtud peedikotletid ja keedetud muna.
või helista 5664 8981