Videote monteerimine mobiiliga

Videote monteerimine mobiiliga, olen ise seda harrastanud 2,5 aastat, septembris läksin...
Väljakutse #1
Videote monteerija

Videote monteerimine mobiiliga, olen ise seda harrastanud 2,5 aastat, septembris läksin tasuta väljakutsele mida juhendas Sigrit Säga ja Triin Tsorits. Juhendati tegude inspiraatoriks. Seal olles alustasin Live videodega, Facebook grupi loomistega ja sain aru, et soovin enda õpitut ka teiste inimestega jagada, VÄLJAKUTSETE näol. Astusin sammu edasi Inspira Akadeemiasse nii süvenesin rohkem asjasse. Kuidas soovijateni jõuda ja mida jagama tulla. Täna olen siis Mentor videomonteerijana Maarja Holter juba tegin esimese tasuta väljakutse ära ja liigun tasulise väljakutsega edasi. Alustan 1. november 2021.a Tagasiside minule on vägev, tunnen, et teen õiget asja.

Selle pöördelise muutuse juures on õnn ikkagi alles. Otsus ja vastutus ja Mentor olla, olen ise nii põnevil ja rõõmuga juhendan, kuidas videosid ise kokku monteerida. Soovisin, et mulle gruppi tuleb kinnisvara maaklereid ja tulidki, lisaks inimesed, kes soovivad tooteid filmida ja juhendangi kuidas omanäoline videolugu kokku monteerida. Miks ma seda teen, mulle endale meeldib olen saanud juhised kätte ja hakkasin ise omal käel tegutsema. Filmisin ennast, oma luuletusi, muinasjutte ja laule, mu videod mobiilist on jõudnud otse ETVsse ja Õhtu saatesse. Lisaks teen kolmele ettevõttele videosid. Kuna see videode maailm on märkamatult muutnud mu elu ja justkui täitnud mu maailma just sellisena nagu soovinud. Ma kõnnin oma unistuste rajal ja nüüd novembrist hakkan soovijaid juhendama. Kui filmid ja monteerid oma objekti ja toodet kirega, on sul palju lihtsam seda klientidele pakkuda. Ja peagi märkad ka sina et oled loonud soovitud maailma. ELA OMA UNISTUST.

õpime ja õpetame
1. välakutse sai tehtud

Esimene väljakutse tehtud.

Nüüd liigume edasi,

REGISTREERIMISE LINK vajuta siia →  https://naeratusemiljonar.ee/valjakutse/

Veel Postitusi

Minu üks hirmudest on olnud kokkamine.....
Saunarituaal - eriti populaarsust....
Jõulutrall on möödas ja vana aasta lõppemas...
Naeratuse Miljonär Maarja Holter

Maarja Holter

SELGENDAJA | SUUNAJA | UNISTAJA

Maarja on väiksest peale üks särasilmne tüdruk olnud, aga elurada pühkis justkui naeratuse suult.

Uued Postitused

Oled Sa valmis oma teekonda alustama?

Sündmuse juht

Oled Sa valmis naeratama?

Uudiskirjaga liitudes oled kursis Naeratuse Miljonäri uusimate tegemistega.